Side 1 af 1

Savnes: Mindre events

: lør 29. apr 2017 14:11
af Pjuske
Kære forumsniffere!

Har i nogle forslag, eller kender i nogle events der kunne være hyggelige at deltage i, med henblik på at møde nye venner?
Jeg har set at der har været arrangeret en del herinde tidligere, men det ser ligesom en smule halvdødt ud :( . Jeg har følt mig noget alene til de danske conventions, omend der har været nogle enkelte, men rigtig hyggelige events jeg har deltaget aktivt i (Mafia er jeg meget glad for). ^_^
Hvilke, måske mindre events, findes der overhovedet i anime-miljøet (gerne omkring Sjælland), som kunne hjælpe på problemstillingen? Jeg er ikke bekendt med meget andet end J-Popcon og Genki.

Kærlig hilsen, Bjarke :D

Re: Savnes: Mindre events

: søn 30. apr 2017 09:19
af Gintoki
Halløjsa, KAF (Københavns Anime Forening) der førhen stod for mindre events i Valby Kulturhus, er vidst ikke mere men ellers har der været et par privat afholdte events fra tid til anden, afholdt bl.a. af mig. De sidste par år har jeg ikke haft mere tid/overskud end til det højest har været en gang om året at jeg har kunnet stå for det. Hvornår det næste bliver, kan jeg ikke sige med sikkerhed men der er folk der prikker til mig om der ikke snart kommer et igen :)

Af andre arrangementer, så er der f.eks Sakura (i denne weekend, sidste dag i dag) som også tiltrækker en del fra dette miljø.

https://sakurafestival.dk/

Re: Savnes: Mindre events

: søn 30. apr 2017 10:34
af Manna
Nu ved jeg ikke så meget om sjælland men chibi gaffa i jylland (mener det er Århus, men det er et meget løst gæt) har ofte små events. Find dem på fb :) Jeg ved ikke hvor mange af de "små" cons der stadig findes, jeg tænker Hydra og Koyo? Jeg har ikke været til nogle af dem, så jeg ved ikke hvordan de er, jeg ved bare at de var mindre fordi de var nyere i forhold til j-pop og genki.

Jeg går personligt sjældent til "cosplay" events, så jeg kan ikke være så behjælpelig med hvad der sker på Sjælland :/