Side 1 af 1

Pænt goddag!

: lør 29. apr 2017 05:02
af Pjuske
Kære AniManga.dk,

Jeg støtte på siden her efter lidt tilfældig søgning online. Aktivitetsniveauet på forummet, på de forskellige tråde, ser dog meget svingende ud. :/

Mit navn er Bjarke, 23 år, studerer kandidat i datalogi på Københavns Universitet. Jeg er meget glad for anime og manga. Dertil er jeg glad for computerspil, programmering, skak, algoritmik, generelt nørdede ting, håndbold/badminton, og så er jeg meget glad for matematik.
Jeg søger lidt hen mod AniManga.dk, da jeg føler at jeg måske mangler nogle venner, eller måske en kæreste. (Ikke at jeg ikke har venner, men jeg kan godt føle mig en smule ensom i anime/manga miljøet).
Interessen for anime og manga har lokket mig med til nogle forskellige anime-conventions i Danmark. Selvom disse conventions har budt mig på sjove oplevelser har jeg dog ikke formået rigtigt at skabe venner i miljøet. Derfor håber jeg lidt på at række ud til nogle af jer forumbrugere, der måske går med samme tanker :engel: I skal være hjerteligt velkommen til at skrive til mig, også selvom i først ser denne tråd på et meget senere tidspunkt ^_^ Hvis du er for genert til at skrive til mig, så skriv alligevel!

Her er et par billeder af mig, hvis i er nysgerrige :D

Billede Billede

Re: Pænt goddag!

: lør 29. apr 2017 05:37
af SsjGogo
Velkommen til :)

Re: Pænt goddag!

: lør 29. apr 2017 08:36
af nielsm
Jamen hejsa!

Du har helt ret i at vi ikke har så enormt meget aktivitet på forummet. Der mangler lidt den kritiske masse til at holde snakken i gang... Vi er dog nogen faste navne på chatten, selvom emnerne langt fra altid er anime og manga ;)
Jeg fortryder stadig nogen gange at jeg ikke blev færdig på DIKU, og endte med at tage en datamatiker i stedet, men på den anden side sidder jeg nu med job hvor datalogi som fag ikke er så relevant. Jeg håber du får noget ud af det for det er et enormt spændende fag!

(Husk at komme forbi Sakura Festival i Langelinjeparken i København den her weekend!)

Re: Pænt goddag!

: lør 29. apr 2017 18:55
af Tanerion
Hej med dig og velkommen til :)

Re: Pænt goddag!

: tirs 2. maj 2017 07:13
af SilverDragon
velkomme til