Vil prøve at lave mochi i morgen, og opskriften vil have mig til at koge det i mikrobølgeovnen.
Den har Mikro, Temp, Grill, Kombi, Optøgning, og Pizza og jeg er slet ikke sikker på hvilken en jeg skal bruge til det :I
Japansk/Asiatisk Mad!
Re: Japansk/Asiatisk Mad!
Sono chi no sadameee
JOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
JOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
- Gintoki
- Happy-Gin
- Indlæg: 3357
- Tilmeldt: tors 21. apr 2011 20:26
- Køn: Mand
- Geografisk sted: Himmellegemet Jorden, nærmere placering KBH
Re: Japansk/Asiatisk Mad!
Har du et link til opskriften du følger?
NYAN NYAN NYAN NYAN NYAN NYAN
http://nyan.cat http://www.nyanicorn.com/
Back once again for the renegade master, default damager, power to the people!
http://nyan.cat http://www.nyanicorn.com/
Back once again for the renegade master, default damager, power to the people!
Re: Japansk/Asiatisk Mad!
Gintoki skrev:Har du et link til opskriften du følger?
http://allrecipes.com/recipe/easy-mochi/
"Cook the rice flour mixture in the microwave for 3 minutes and 30 seconds"
Sono chi no sadameee
JOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
JOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
- nielsm
- Missing-Life
- Indlæg: 2181
- Tilmeldt: lør 7. maj 2011 18:35
- Køn: Mand
- Geografisk sted: 輪場
- Kontakt:
Re: Japansk/Asiatisk Mad!
Bare den almindelige "mikro" funktion.
Det er så selvfølgelig ikke den "rigtige" måde at lave mochi på, normale håndlavede mochi er jo ved at hamre hele, stivelses-rige ris sammen med vand og starter normalt ikke med rismel. Angiveligt kan man godt lave det med en morter på køkkenbordet, hvis man ikke har et helt mochi-tsuki sæt med stor skål på stativ og tilhørende hammer.
Men resultatet af mikrobølge-mochi er sikkert også fint nok
Det er så selvfølgelig ikke den "rigtige" måde at lave mochi på, normale håndlavede mochi er jo ved at hamre hele, stivelses-rige ris sammen med vand og starter normalt ikke med rismel. Angiveligt kan man godt lave det med en morter på køkkenbordet, hvis man ikke har et helt mochi-tsuki sæt med stor skål på stativ og tilhørende hammer.
Men resultatet af mikrobølge-mochi er sikkert også fint nok
Re: Japansk/Asiatisk Mad!
nielsm skrev:Bare den almindelige "mikro" funktion.
Det er så selvfølgelig ikke den "rigtige" måde at lave mochi på, normale håndlavede mochi er jo ved at hamre hele, stivelses-rige ris sammen med vand og starter normalt ikke med rismel. Angiveligt kan man godt lave det med en morter på køkkenbordet, hvis man ikke har et helt mochi-tsuki sæt med stor skål på stativ og tilhørende hammer.
Men resultatet af mikrobølge-mochi er sikkert også fint nok
Ved ikke om der er nogen rigtig eller forkert måde at gøre det på
Den traditionelle måde ville nok være lidt sjovere at gøre det på, men hvis resultatet er det samme så er det også fint nok
Spoiler: vis
Sono chi no sadameee
JOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
JOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Re: Japansk/Asiatisk Mad!
Men vores ovn er lidt irreterende med den funktion, når man trykker mikro skal man også lige sige hvor mange watt der skal til (p - et tital mellem 10 og 100), skal jeg der bare prøve mig frem?
Spoiler: vis
Sono chi no sadameee
JOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
JOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
- nielsm
- Missing-Life
- Indlæg: 2181
- Tilmeldt: lør 7. maj 2011 18:35
- Køn: Mand
- Geografisk sted: 輪場
- Kontakt:
Re: Japansk/Asiatisk Mad!
Det lyder som sådan en kombiovn uden drejetallerken. Mon ikke det tal for styrke er procent af ovnens max? Jeg vil foreslå at prøve med styrke 80, og 30 sekunder ad gangen. Hvert 30 sekund åbner du lågen og drejer skålen en kvart eller halv omgang, og efter 6 ture á ½ minut (altså 3 minutter) så begynd at tjek om massen virker til at have en fornuftig konsistens. Bliv ved med at give den ekstra ture indtil det synes rigtigt.
Re: Japansk/Asiatisk Mad!
nielsm skrev:Det lyder som sådan en kombiovn uden drejetallerken. Mon ikke det tal for styrke er procent af ovnens max? Jeg vil foreslå at prøve med styrke 80, og 30 sekunder ad gangen. Hvert 30 sekund åbner du lågen og drejer skålen en kvart eller halv omgang, og efter 6 ture á ½ minut (altså 3 minutter) så begynd at tjek om massen virker til at have en fornuftig konsistens. Bliv ved med at give den ekstra ture indtil det synes rigtigt.
Den drejer lykkeligt rund, vil prøve og se hvad der sker, tak
Sono chi no sadameee
JOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
JOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Re: Japansk/Asiatisk Mad!
Sono chi no sadameee
JOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
JOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Re: Japansk/Asiatisk Mad!
HAHAHAHAHAH
Mig: -3
Yuki&Love: 3
http://www.justonecookbook.com/recipes/ ... y-daifuku/
Fulgte den opskrift men brugte sort ris mel i stedet for hvid
Og havde ikke noget at putte i, så det var lidt nederen :I
Jeg har aldrig arbejded med noget så klistret før
Det er nærmest helt latterligt
Mig: -3
Yuki&Love: 3
http://www.justonecookbook.com/recipes/ ... y-daifuku/
Fulgte den opskrift men brugte sort ris mel i stedet for hvid
Og havde ikke noget at putte i, så det var lidt nederen :I
Jeg har aldrig arbejded med noget så klistret før
Det er nærmest helt latterligt
Sono chi no sadameee
JOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
JOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Hvem er online
Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster