SVScon introducerer: Fan events

Diskussion af SVScon
*Wish*
Kage
Kage
Indlæg: 779
Tilmeldt: man 9. maj 2011 14:53
Køn: Kvinde
Geografisk sted: Herning
Kontakt:

SVScon introducerer: Fan events

Indlægaf *Wish* » ons 28. mar 2012 14:53

Som et nyt tiltag i år laver SVScon et område i Multihallen dedikeret til det vi har valgt at kalde ”Fan events”. Det er inspireret af London Expos ”MCM Fringe Festival”. Området kan bruges til fanarangerede events som f.eks. Vocaloid photo shoot og Naruto meet-up. Events’ne vil være arrangeret af jer derude. Vi hjælper bare med at promovere og organisere dem. Vi kan stille borde og stole til rådighed, og annoncere jeres events i forbindelse med vores officielle tidsplan. Vi har valgt at lave området, da vi sidste år bemærkede, at der var en række events, som I deltagere arrangerede selv under connen. Så i år får I et dedikeret område, og vi gør det mere overskueligt for andre at se, hvilke events der finder sted hvornår.

Du kan booke fra 30 min op til 2 timer i ”Fan events” området. Tidsrummet indbefatter evt. opstilling og oprydning. Området vil være åbent hele connen igennem, og om natten mellem kl. 02:00-09:00 kan der bookes mere end 2 timer. Det er først-til-mølle-princip med hensyn til booking. Du booker et tidsrum ved at sende en mail til wish@svscon.dk med følgende info:

Dit navn (og evt. andre ansvarlige for eventet):
Kontaktperson: [skrives på tidsplanen]
Dit telefonnummer: [kun til SVScons brug, lægges ikke ud offentligt]
Navnet på dit/jeres event:
Ønsket tidspunkt: [kl. ? - kl. ?]
Kort forklaring af eventet: [kun nødvendigt, hvis det ikke siger sig selv ud fra eventets navn]

Alle Fan events lægges op i et skema på Googledocs, så I kan tjekke, hvornår der er plads. I nogle tilfælde kan det ske, at et tidsrum er blevet ønsket, men at det ikke er blevet noteret i skemaet endnu, da dette gøres manuelt. Men skemaet giver jer stadig en ide om, hvordan der er ledigt. Se skemaet her.

*Wish*
Kage
Kage
Indlæg: 779
Tilmeldt: man 9. maj 2011 14:53
Køn: Kvinde
Geografisk sted: Herning
Kontakt:

Re: SVScon introducerer: Fan events

Indlægaf *Wish* » ons 11. apr 2012 11:30

Vi har fået 2 fan events ind indtil videre.


Tilbage til "SVScon"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst