Medlemmer til eventteamet SVScon 2013 søges

Diskussion af SVScon
*Wish*
Kage
Kage
Indlæg: 779
Tilmeldt: man 9. maj 2011 14:53
Køn: Kvinde
Geografisk sted: Herning
Kontakt:

Medlemmer til eventteamet SVScon 2013 søges

Indlægaf *Wish* » fre 16. nov 2012 14:21

Har du en masse kreative ideer, og har du samtidig sans for den praktiske udførelse? Så kan det være, at det lige er dig, vi mangler til SVScons eventteam. Vi søger 1-2 nye medlemmer.

Eventteamet står for at planlægge og afholde events i løbet af SVScon. Det kan være quizzer, turneringer, sociale lege og hvad vi ellers kan komme på. Når du er medlem af eventteamet, forventer vi, at du er parat til at lægge noget arbejde i det. Det er således ikke nok bare at ville afholde et enkelt event. Som medlem af eventteamet får du mulighed for at have indflydelse på SVScon og være med til at skabe nogle gode oplevelser. Du kommer også med om bagved og får således et indblik i, hvordan noget af planlægningen op til en con foregår. Eventteamet får desuden gratis adgang og soveplads et andet sted på connen end de almindelige sovesale.

I forbindelse med arbejdet i eventteamet bruger vi en række programmer og tjenester, hvor det vigtigste nok er Skype. Størstedelen af vores møder foregår over Skype, så du forventes at have et headset og en mikrofon, der virker.

Vi forventer desuden:
- at du overholder deadlines og svarer inden for satte tidsfrister.
- at du har engagement.
- at du er god til at samarbejde med andre.
- at du er ansvarsbevidst.

Det er ingen forudsætning, at du før har lavet conarbejde eller eventarbejde. Din bopæl spiller heller ingen rolle, da møderne som sagt stort set kun foregår over Skype. Det vigtigste er din indstilling! Minimumsalder er 16 år, men for de(n) rette kan der gøres undtagelser. Vi har brug for en, som gerne vil SVScon, events og oplevelser. Selvom det er frivilligt arbejde, har vi nogle overordnede retningslinjer, da vi regner med dig, men der er også meget frihed under ansvar.

Er du interesseret så send en ansøgning til wish@svscon.dk, hvor du skriver lidt om dig selv, hvad du kan bidrage med, og hvorfor du gerne vil være en del af eventteamet. Alle ansøgninger bliver besvaret. Har du spørgsmål kan du skrive til samme mail. Sidste frist for at sende en ansøgning er fredag den 7. december. Vi behandler ansøgningerne løbende, så vent ikke til sidste øjeblik. ;)

Tilbage til "SVScon"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst