Side 1 af 1

Hvor kan man læse Bleach mangaen på nettet?

: lør 31. mar 2018 16:43
af Saimon
Hej allesammen.

Efter nogle anbefalinger fra mine kollegaer, er jeg begyndt at se Bleach på Crunchyroll (late to the party I know). Efter at have googlet lidt, kan jeg dog forstå at animen ikke blev færdiggjordt og man derfor ikke ville få afslutningen med. Ifølge nettet man må læse manga'en for at få de sidste dele.

Ved i tilfældigvis hvor på nettet man har mulighed for at købe og læse de sidste dele? Jeg er ikke så glad for at købe mangaen i fysik form, da jeg ikke har så meget plads i hjemmet og med mine tidligere erfaringer med shonen manga'er så plejer der at være mange bind.

På forhånd tak :)

Re: Hvor kan man læse Bleach mangaen på nettet?

: søn 1. apr 2018 17:50
af l.mathiasen
Jeg tror det er lidt forkert at sige at man ikke får afslutningen med, for så vidt jeg sluttede den et naturligt sted, hvor de fleste fans også mente mangaen burde være stoppet. Mange mener ikke at den sidste del passede ind i historien, og kvaliteten ikke var så høj (det er så andenhåndsoplysninger, det er ikke rigtigt min type serie, så jeg aner ikke så meget om den).

Forlaget linker til steder der sælger mangaen digitalt, men jeg tror ikke rigtigt de har rettigheder der gælder Danmark, men det kan du selv tjekke hvis du vil https://www.viz.com/read/manga/product/ ... vol-1/1351

Re: Hvor kan man læse Bleach mangaen på nettet?

: søn 1. apr 2018 21:57
af Saimon
Hej l.mathiasen.

Tak for svar. Jeg var faktisk ikke klar over at den sidste del splittede folk så meget, men jeg er jo ikke nået der til endnu så det er måske forståeligt. ;)
Der fortsættes med streaming'en herfra, og så må jeg kigge på det link du henviser til og se om jeg vil dybere ned i kaninhullet.

Mange tak og fortsat glædelig dag (Y)

Re: Hvor kan man læse Bleach mangaen på nettet?

: tirs 3. apr 2018 10:16
af SsjGogo
Jeg kan bekræfte at den sidste “ark” er malplaceret og er dybest set ringe kvalitetsmæssigt.

Jeg fik ihvertfald følelsen af, at serien skulle malkes.

Re: Hvor kan man læse Bleach mangaen på nettet?

: ons 16. maj 2018 09:31
af Gama
Det er ikke helt sådan nettet ser på det :)

De to sidste arks er dem folk ikke kan li, og fullbring arket er klart det værste af de to, altså fuldstændig uden tvivl det maplaceret ark.. Imens sidste ark ikke er fantastisk, så bragte den nogle længe ventet svar på nogle af de mange mange spørgsmål bleach efterhånden har efterladt sine fans med