Spørgeskema om superhelte tegneserier

Snak om tegneserier fra Japan, og andre i samme stil

Redaktør: Willow

felsted
Chibi
Chibi
Indlæg: 2
Tilmeldt: ons 2. mar 2016 02:08

Spørgeskema om superhelte tegneserier

Indlægaf felsted » man 21. aug 2017 15:34

Hej, jeg er i gang med at lave en lille undersøgelse blandt superhelte tegneserie læsere, og derfor har jeg lavet spørgeskemaet i nedenstående link. Jeg vil dog kun have besvarelser fra folk, der læser superhelte tegneserier a la Spider-man, Invincible, X-Men etc.
Jeg vil være super taknemmelig for alle dem der svarer på spørgeskemaet og udlodder de 3 tegneserier ”Wolverine Origins”, ”The Ultimates 1” og ”Iron Man: de fem mareridt” blandt dem der besvarer spørgeskemaet. På forhånd tusind tak for jeres hjælp.
https://goo.gl/forms/eqIAdBi2D4YxYB6l2

Brugeravatar
l.mathiasen
Le Critique
Le Critique
Indlæg: 2828
Tilmeldt: søn 8. maj 2011 19:17
Kontakt:

Re: Spørgeskema om superhelte tegneserier

Indlægaf l.mathiasen » man 21. aug 2017 15:48

Jeg tror bare jeg gentager fra sidste gang du spurgte på denne side. Det vil være rart at vide formålet med spørgeskemaet inden vi giver vores data væk. (dengang svarede du jo ikke, og gør det nok heller ikke nu, hvilket bestemt ikke er betryggende)

Brugeravatar
JoaCHIP
Mahoutsukai
Mahoutsukai
Indlæg: 1960
Tilmeldt: tors 21. apr 2011 20:26
Køn: Mand
Kontakt:

Re: Spørgeskema om superhelte tegneserier

Indlægaf JoaCHIP » man 21. aug 2017 16:27

felsted skrev:Hej, jeg er i gang med at lave en lille undersøgelse blandt tegneserie læsere, og derfor har jeg lavet spørgeskemaet i nedenstående link.
Jeg vil være super taknemmelig for alle dem der svarer på spørgeskemaet og udlodder de 3 tegneserier ”Top Ten”, ”Batman Incorporated” og ”Loke” blandt dem der besvarer spørgeskemaet. På forhånd tusind tak for jeres hjælp.
https://da.surveymonkey.com/r/RQ7MGTX

Der er da trods alt sket lidt siden felsted postede ovenstående tilbage i marts 2016. Nogen af de ubesvarlige spørgsmål er blevet rettet til, og skidtet er blevet flyttet fra "surveymonkey" til "google docs". Men ellers ingen reaktion på feedback folks kommentarer, hvilket virker lidt... hmm... pudsigt.
RYST OG NYD!


Tilbage til "Manga"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst