Tips til event-beskrivelser

Alt snak om jeres egne events, både private og foreningsrelaterede.
Brugeravatar
nielsm
Missing-Life
Missing-Life
Indlæg: 2181
Tilmeldt: lør 7. maj 2011 18:35
Køn: Mand
Geografisk sted: 輪場
Kontakt:

Tips til event-beskrivelser

Indlægaf nielsm » ons 5. sep 2012 12:18

Hvis du planlægger et event, eller har fundet noget der ser relevant ud for AniManga, er her nogen tips til hvordan du skriver en god beskrivelse af det.


De 4 nøgle-oplysninger:
Sørg for at alle disse er helt klare. Skriv dem i det første indlæg i tråden, og hvis de bliver ændret så rediger det første indlæg, så de nyeste oplysninger altid er nemme at finde.
  • Hvad: Fortæl hvad der skal ske. Fang folks interesse! Hvis der er et detaljeret program så inkluder gerne det.
  • Hvor: En præcis adresse er godt, så man kan søge på en GPS, Rejseplanen og sådan noget. Hvis stedet er lidt mærkeligt at finde (f.eks. døren er på siden af bygningen, eller man skal ind gennem en lobby) så forklar også det. Der er måske også et mødested.
  • Hvornår: Dato og tidspunkt arrangementet starter. Hvis der er et mødetidspunkt tidligere end det, så sørg også for at det er klart. Hvis det løber over flere dage, så husk også at skrive hvornår det slutter.
  • Hvem: Navn og evt. kontakt for de ansvarlige. Hvis der er en hjemmeside så link til den.

Andre tips:

Hvis du kan presse hvad, hvornår og hvor ind i emnefeltet, så gør det. (Men hvad er naturligvis vigtigst.) Det er nemmere at få overblik fra forummet sådan :)

Husk at det ikke er alle der har Facebook. Det er selvfølgelig i orden at linke til et Facebook-event, men sørg for at gentage nøgleoplysningerne fra den event-side her, så man kan se dem uden at skulle klikke en ekstra gang, og uden at have en konto. Hvis tilmelding er krævet, så husk også at tælle tilmeldinger her fra med.

Det er meget svært at finde en dato mellem mange mennesker. Hvis du foreslår at dem der vil med, siger hvilke datoer de kan, bliver I sandsynligvis aldrig enige om en. Der er altid en dato der er dårlig for nogen; trist men sandt. Det er normalt bedre at vælge en dato og annoncere den, og så må dem der kan, komme, og dem der ikke kan må gå glip af det. (For alternativet er at der ellers aldrig bliver holdt noget som helst.)

Tilbage til "Events"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster