Zeno(Dragon Ball) VS. Saitama(One Punch Man)

Snak om animations-/tegnefilm fra Japan (og evt. Korea og Kina)

Redaktør: Willow

Brugeravatar
Josefsederqvist
Chibi
Chibi
Indlæg: 4
Tilmeldt: ons 18. sep 2019 22:03

Zeno(Dragon Ball) VS. Saitama(One Punch Man)

Indlægaf Josefsederqvist » lør 21. sep 2019 18:39

Hvis man googler "Strongest anime character" eller "Strongest god", eller ting i den stil, ville man hurtig støde på enten Ranked videoer/lister hvor de rent faktisk viser nogle af de stærkeste anime karaktere, eller en eller andens "personlige/subjektive mening" som ikke rigtigt er baseret på fakta.
Men i næsten alle andre lister/videoer hvor man sortere karakterene udfra rank i styrke, ville man (indtil videre) hurtigt støde på, Saitama(One Punch Man) og Zeno(Dragon Ball Super).
Der er stor uenighed på internettet om, hvilke af disse overnaturlige figurere har toppen af hierakiet. Men spørgsmålet er nemt afklaret hvis man rent faktisk kigger på faktaerne:

Zeno er 100% sikkert stærkest, når det kommer til rå kraft i sig selv. Han har authoriteten over hele 13 universer og zonerne mellem dem. En dag da han var "mopset" udrydet han 6 hele universer, med al deres masse og energi, som afreaktion. Det giver lidt sig selv hvad Zeno kunne være i stand til, hvis han udnyttede det fulde omfang af hans destruerende krafter.

Men når det kommer til kamp, ville Saitama kunne slå ham i gulvet til enhver tid. Som man kan se i One Punch Man, lægger Saitama nok oppe i top 5 af de stærkeste anime karaktere overhovedet(i forhold til andre anime). Og ikke nok med det, så kan han finde ud af kontrollere og bruge de kræfter i en slåskamp.
I forhold til mentalitet, er Zeno stadig et barn, og derfor har han ikke skærpnede sine evner nok til også, at kunne bruge dem hurtigt og målrettet, som det ville kræve i en 1-til-1 kamp.
Men med given tid og omstændigheder ville Zenos kræfter være mere end nok til at kunne ende Saitamas liv.

Kom med kommentarer hvis i er uenige, og hvis ikke tager jeg gerne imod feedback. Er ny her :3
Otaku, Finnish-Paki "Hybrid", lol XD

Tilbage til "Anime"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 57 gæster